نماد سایت دریای شرق

کیک شیر داغ : طرز تهیه کیک شیر با بافت و طعم بی نظیر + نکات کلیدی

کیک شیر داغ

ابتدا فر رو با حرارت ١٧٥ روشن كنيد تا گرم بشه، بعد ارد و بكينگ پودر رو سه بار الك كنيد و كنار بگذاريد. حالا زرده و سفيده رو از هم جدا كنيد

آموزش درست کردن کیک شیر داغ :

مواد لازم:

طرز تهیه کیک شیر داغ :

ابتدا فر رو با حرارت ١٧٥ روشن كنيد تا گرم بشه، بعد ارد و بكينگ پودر رو سه بار الك كنيد و كنار بگذاريد.
حالا زرده و سفيده رو از هم جدا كنيد، سفيده رو با دور تند همزن انقدر بزنيد تا فرم بگيره و ابري بشه( تا حدي كه وقتي ظرف رو بر ميگردونيد از ظرف نريزه)


حالا سفيده رو بزاريد يخچال و شروع به زدن زرده ها و وانيل و شكر كنيد (براي ٥ دقيقه) تا كرمي و كشدار بشه. بعد روغن رو اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن بزنيد. حالا همينطور كه همزن با دور تند مشغول به همزدنه شير رو كم كم بريزيد و براي ١ دقيقه اجازه بديد مخلوط بشه. حالا همزن برقي رو كنار بزاريد.


ارد رو توي سه مرحله اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد و نهايتا هم سفيده رو از يخچال بيرون بياريد و كم كم به خورد مواد بديد( فقط با ليسك به صورت دوراني مخلوط كنيد تا پف سفيده نخوابه) حالا توي قالب ٢٣ سانت كاغذ روغني بندازيد و مواد رو توش بريزين (از مركز قالب مواد كيك رو نريزيد سعي كنيد يكسان همه جاي قالب بريزيد تا نهايتا كيك صافي داشته باشيد


براي٤٠ تا ٥٠ دقيقه بزاريدش توي فر گرم شده البته از ٤٠ دقيق ميتونيد با خلال دندون تست كنيد اگر تميز بيرون اومد يعني پخته
وقتي خنك شد ١ ساعت توي يخچال گذاشتم و بعدش با خامه فرم گرفته تزئينش كردم.

خروج از نسخه موبایل