نماد سایت دریای شرق

رسپی تارت با کرم پاتیسیر : آموزش درست کردن تارت در خانه با طعم عالی

رسپی تارت با کرم پاتیسیر

ابتدا زرده و شکر و وانیل رو با همزن دور تند انقدر میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد در حین زدن شیر گرم رو کم کم اضافه و با همزن مخلوط میکنیم.

طرز تهیه و رسپی تارت با کرم پاتیسیر فوق العاده :

تارت ها رو اماده گرفتم چون زمانم محدود بود ولی داخلش رو با کرم پاتیسیر پر کردم که موادش:

رسپی تارت با کرم پاتیسیر :

ابتدا زرده و شکر و وانیل رو با همزن دور تند انقدر میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد در حین زدن شیر گرم رو کم کم اضافه و با همزن مخلوط میکنیم.
ارد ها رو اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم.


حالا مواد رو داخل ظرف مناسبی میریزیم و روی حرارت متوسط انقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه، حال از روی حرارت برداشته میگذاریم تا خنک بشه.
داخل تارت ها رو با این کرم (خنک شده) پر میکنیم و با میوه تزئین میکنیم.


حتما در فرصت مناسب با هم تارت ها رو هم خودمون درست میکنیم.
نکته: برای اون قسمت شکلاتی هم خامه رو گرم کردم به نقطه ریز جوش که رسید دو برابر خامه شکلات تخته ای بهش اضافه کردم و کمی پودر فندق و داخل تارت هارو باهاش پر کردم

خروج از نسخه موبایل