نماد سایت دریای شرق

کیک کرامبل سیب و دارچین : طرز تهیه و نکات کلیدی

کیک کرامبل سیب و دارچین

بيسكوئيت ها رو داخل ميكسر بريزين و چند پالس بزنيد تا خرد بشه، نبايد خيلييييي پودر بشه و پودر كاكائو و كره سرد خرد شده رو بريزين توش و چند تا پالس

دستور پخت کیک کرامبل سیب و دارچین:

برای تهیه کرامبل:

طرز تهیه کیک کرامبل سیب و دارچین :

بيسكوئيت ها رو داخل ميكسر بريزين و چند پالس بزنيد تا خرد بشه، نبايد خيلييييي پودر بشه و پودر كاكائو و كره سرد خرد شده رو بريزين توش و چند تا پالس كوتاه بزنين در حد مخلوط شدن. حاصلش مثل خرده هاي شن ميشه


دو تا سیب خرد شده که داشتیم رو هم توی ماهیتابه کوچیکی با حرارت کم ده دقیقه تفت میدیم تا آب میان بافتیش خارج بشه و کیکمون رو خمیر نکنه.مدام زیر و رو کنید و نهایتا به مواد بیسکوئیتی اضافش کنین.

حالا خود كيك:

كره رو با شكر و وانيل بزنيد تا كرم رنگ بشه بعد تخم مرغ هارو كه توي ظرفي شكستين و كمي با چنگال مخلوط كردين رو كم كم به مواد اضافه كنيد و خوووووب مخلوط كنين، مرحله بعد نوبت اضافه كردن ماست هست، مخلوطش كنيد تا يكدست بشه بعد هم مخلوط آرد و بكينگ پودر و نمك رو كه سه بار الك كردين رو به مواد در دو مرحله اضافه كنيد و فولد كنيد.


قالب رو چرب و آرد پاشی کردم و مواد رو داخلش ریختم ولی شما به روشی که میگم انجام بدین چون من قالب کمربندی و ساده نداشتم جایی که هستم اجبارا تو این قالب درست کردم، پس شما به روشی که میگم پیش برین


كف قالب ١٨ سانتي رو كاغذ روغني انداختم و يك سوم مواد كيك رو ريختم بعد نصف مواد كرامبل رو روش ريختم و بدون فشار دادن صافش كردم و مابقي مواد كيك رو روي كرامبل ريختم و صافش كردم (مواد اين كيك سفته و بايد روشو صاف كنيد حتما) و نهايتا هم مابقي كرامبل رو ريختم و گذاشتم توي فر گرم شده با حرارت ١٨٠ درجه. براي من ٥٠ دقيقه طول كشيد. ولي از ٤٠ دقيقه به بعد چك كنيد اگر تستر تميز بيرون اومد كيك پخته.

پ.ن: بچه ها اين كيك رو با شير هم درست كردم ولي طمع و بافتش به اين صورت نميشه. بهتون توصيه ميكنم فقط از ماست استفاده كنيد.
پ.ن٢: كيك هايي كه توشون كره داره رو هيچ وقت توي يخچال نزارين چون بافتش سفت ميشه در دماي محيط توي ظرف در دار نگهداري كنيد

خروج از نسخه موبایل