رسپی کیک قهوه و رویه کرم:
- تخم مرغ ۴ عدد
- شکر ۱۶۰ گرم
- آرد ۱۴۰ گرم
- پودر کاکائو ۳ ق غ
- بکینگ پودر ۱ ق چ
- وانیل ۱/۲ ق چ
- قهوه آماده ۱/۴ پیمانه
- کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کرم:
- کره نرم شده ۵۰ گرم
- پنیر خامه ای ۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۵۰ گرم
- شکر ۳ ق غ
- قهوه غلیظ ۲ ق غ
طرز تهیه کیک قهوه و رویه کرم :
ابتدا سفیده و زرده ها رو از هم جدا کنید و سفیده رو با نیمی از شکر بزنید تا فرم بگیره و بزاریدش یخچال.
حالا توی ظرف تمیز زرده ها رو به همراه وانیل و مابقی شکر بزنید تا ربانی بشه، حالا کره اب شده رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید با همزن، حالا مواد خشک رو که الک کردید رو به همراه قهوه به صورت فی مابین به ملات کیک اضافه و مخلوط کنید. مرحله ی اخر در سه مرحله سفیده رو اضافه کنید و فولد کنید.
ملات کیک رو در قالب ریخته و برای ۴۵ دقیقه تپی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.
برای تهیه کرم:
کره نرم شده رو به همراه پنیر و شکر باهمزن بزنید و سپس خامه رو اضافه کنید و در حد محلوط شدن با همزن بزنید و نهایتا هم قهوه رو اضافه کنید (اروم اروم بریزید و حواستون باشه تا کرم شل نشه!)
بعد از پخت کیک بزاریدش تا خوب خنک بشه و بعد با کرم تزئین کنید. من گذاشتم با کرم یک شب تو یخچال موند معرکه شد
راستی من دورش رو کیک پودر شده زدم ورپش رو هم پودر کاکائو تیره الک کردم