نماد سایت دریای شرق

کیک برگردان شلیل : طرز تهیه کیک برگردان با روش آسان و حرفه ای

کیک برگردان شلیل

فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه. قالب ۲۲ سانتی رو کف و دیواره هاش رو چرب کنید و کف و‌دیواره هارو کاغذ روغنی بندازید،

آموزش درست کردن کیک برگردان شلیل:

مواد لازم کارامل:

مواد لازم کیک :

طرز تهیه کیک برگردان شلیل :

باترمیلک (۳/۴ پیمانه شیر + دو و یک دوم قاشق چایخوری سرکه سفید رو میزارید پنج دقیقه بمونه تا شیر حالت بریده پیدا کنه)
فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه. قالب ۲۲ سانتی رو کف و دیواره هاش رو چرب کنید و کف و‌دیواره هارو کاغذ روغنی بندازید،
سه قاشق کره رو اب کنید و یکنواخت بریزید کف قالب و شکر قهوه ای رو روش بریزید و با لیسک صاف کنید و بعد شلیل های ورقه شده رو روش بچینید تا جایی خالی نمونه.


در کاسه ای آرد و نمک و جوش شیرین و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید.
در کاسه همزن کره به دمای محیط رسیده رو با شکر چند دقیقه بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه، بهش یکی یکی تخم مرغ ها رو اضافه کنید و با تخم مرغ اخر وانیل رو هم اضافه کنید.
حالا مخلوط اردمون رو در سه مرحله با باترمیلک به صورت فی مابین به ملات کیک اضافه کنید و با همزن بزنید فقط در حدی که مواد مخلوط بشه همین نه بیشتر


ملات کیک غلیظ رو روی شلیل ها ریخته و روشو با لیسک صاف کنید و بزارید قالب رو توی فر گرم شده برای ۴۵ دقیقه تا روی کیک حسابی طلایی بشه.
بچه ها دمای فرها متفاوته پس از ۴۰ دقیقه به بعد چک کنید و خلال رو توی مرکز کیک فرو ببرید اگر تمیز بیرون اومد یعنی پخته و کارتون با فر تموم شده.
ده دقیقه همونجوری رهاش کنید روی توری تا خنک بشه و بعد کیک رو برگردونید و اجازه بدین کااااااملا خنک بشه و نهایتا میتونید سروش کنید

خروج از نسخه موبایل