آموزش درست کردن کیک شکلاتی با مغزی نارگیل:
- تخم مرغ ۴ عدد
- روغن ۱۰۰ گرم
- شکر ۱۸۰ گرم
- شیر ۱۰۰ گرم
- آرد ۱۸۰ گرم
- پودر کاکائو ۳۰ گرم
- بکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
طرز تهیه کیک شکلاتی با مغزی نارگیل :
تخم مرغ ها و شکر رو برای دو دقیقه هم بزنید با دور تند همزن. روغن و شیر رو اضافه و در حد مخلوط شدن بزنید.
ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و الک کنید و در دو مرحله به ملات کیک اضافه کنید و فولد کنید.
قالب رو کاغذ روغنی بندازید (مال من ۲۲ سانت بود)
نیمی از ملات کیک رو بریزین داخلش و بزارید برای ۲۵ دقیقه توی فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه تا بپزه.
تو این فاصله هم کرم مغزی کیک رو اماده کنید:
۵۰ گرم شکر رو به همراه ۲۰ گرم نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و ۲۵۰ میلی لیتر شیر رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید و بزاریدش روی حرارت ملایم تا مثل فرنی غلیظ بشه.. در اخر ۱/۴ قاشق چایخوری عصاره نارگیل و ۴۰ گرم پودر نارگیل رو بهش اضافه کنید و مخلوطش کنین و از روی حرارت بردارین. روش رو سلفون بکشید تا کیک مرحله ی اول پختش تموم میشه.
بعد از ۲۵ دقیقه کیک رو از فر دربیارید و کرم رو در مرکز کیک بریزید و از باقی ملات کیک روش بریزید و صاف کنید و کیک رو برای ۲۰ دقیقه بزارید داخل فری که البته دما رو به ۱۷۰ درجه کاهش دادین
بعد از اینکه سرد شد کیک رو با پودر نارگیل و پودر قند تزئین و سرو کنین
خوب حالا بگین ببینم نظرتونه؟
دوسش داشتین؟