نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قطاب گردویی + نکات کلیدی

طرز تهیه قطاب گردویی

خوب ابتدا روغن و کره رو با هم روی حرارت بزارید تا اب بشه (همین که اب شد بردارین) آب رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. کنار بزارید تا کاملا خنک بشه.

طرز تهیه قطاب گردویی:

مواد میانی:

طرز تهیه قطاب گردویی :

خوب ابتدا روغن و کره رو با هم روی حرارت بزارید تا اب بشه (همین که اب شد بردارین)
آب رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید. کنار بزارید تا کاملا خنک بشه.
حالا پودر هل رو بهش اضافه کنید و بعد هم قاشق قاشق ارد الک شده رو بهش اضافه و با قاشق مخلوطش کنین تا ارد بخوردش بره.


تمام کیفیت قطاب به این مرحله بستگی داره؛
حواستون باشه اصلاااا نباید ارد زیاد بزنید چون سفت و خشک میشه .
همین که دیدین خمیر نرم و سبکه و به دست نمیچسبه کافیه


حالا از خمیر گلوله هایی اندازه گردو بردارین و کف دستتون پهن کنین. از مواد میانی که همرو با هم مخلوط کردین کمی وسطش بزارید و لبه های خمیر رو به هم برسونید و فشار بدین به هم تا بچسبه کاملا.
حالا توی دستتون بپیچین خمیر و بزارید توی سینی فر (نیاز به کاغذ روغنی هم نیست چون خمیر چربه).


حالا باید بره توی فر ۱۹۰ درجه که از یکربع قبل گرم شده و برای نیم ساعت بهش اجازه بدین بپزه.
بعد از پخت بزارید کاااااملا خنک بشه و بعد توی پودر قندی که پودر هل توش ریختین بغلتونید قطاب هاتون رو و توی ظرف در بسته نگه دارید.


این قطاب بی نهایت خوشمزست و تا دو هفته توی ظرف‌دربسته تو جای خنک (یخچال نه) مثل اولش تازه میمونه
درست کنید و در کنار عزیزانتون نوش جونتون کنین

خروج از نسخه موبایل