نماد سایت دریای شرق

رسپی کیک سیب آلمانی با سس کارامل خونگی دلچه + نکات حرفه ای

رسپی کیک سیب آلمانی

التدا فر رو با حرارت ١٧٠ درجه روشن كنيد تا گرم شود. قالب رو كاغذ روغني بندازيد و چرب كنيد. اول مواد مياني را آماده كنيد: ارد و دارچين رو الك كنيد،

رسپی کیک سیب آلمانی :

مواد رویه:

مواد اصلی کیک :

رسپی کیک سیب آلمانی با سس کارامل خونگی دلچه :

التدا فر رو با حرارت ١٧٠ درجه روشن كنيد تا گرم شود. قالب رو كاغذ روغني بندازيد و چرب كنيد.
اول مواد مياني را آماده كنيد: ارد و دارچين رو الك كنيد، با شكر قهوه اي مخلوط كنيد. كره سرد را مكعبي خرد كنيد و با چنگال شروع به مخلوط كردنش با آرد كنيد طوري كه مخلوط نشه و تيكه هاي كوچيك كره توي آرد باقي بمونه، گردو رو هم اضافه كنيد بهش وحالا مواد رويه رو كنار بزاريد.

حالا وقت اينه كه سيب رو پوست بگيرين و هسته جدا كنيد و مكعبي خردش كنين و براي ٢ دقيقه روي حرارت زياد تفت بدين تا ابش گرفته شه..

حالا مواد اصلي كيك:
كره و شكر رو با همزن خوب بزنيد تا خوب پف كنه، بعد تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و براي ٢ دقيقه مخلوط كنيد.
ارد و بكينگ پودر رو دوبار الك كنين، بعد شير و آرد رو به تناوب اضافه كنيد و مخلوط كنيد و كم كم به خورد مواد بدين.
حالا مواد كيك رو توي قالب فوق ريخته و روش رو صاف كنين و بعد سيب ها رو روش بريزيد و لايه اخر هم مواد رويه دارچيني رو روش بريزيد .


بزاريد داخل فر طبقه وسط براي يك ساعت تا كيك بپزه.

خروج از نسخه موبایل