نماد سایت دریای شرق

رسپی چیزکیک شکلاتی + نکات کلیدی

رسپی چیزکیک شکلاتی

تخم مرغارو با شکر و وانیل بزنید تا ربانی بشه بعد روغن و شیر رو بریزید و هم بزنید بعد هم ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو که الک کردین رو بهش اضافه کنین و در حد مخلوط شدن بزنید.

رسپی چیزکیک شکلاتی:

رسپی چیزکیک شکلاتی:

تخم مرغارو با شکر و وانیل بزنید تا ربانی بشه بعد روغن و شیر رو بریزید و هم بزنید بعد هم ارد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو که الک کردین رو بهش اضافه کنین و در حد مخلوط شدن بزنید.
بریزید توی قالب ۲۰ سانت و توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
وقتی خنک شد از وسط برش بزنید و کیک رو بزارید توی رینگ فیکس کنید.


حالا ملات چیز کیک
۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه و ۲۰۰ گرم خامه صبحونه رو با ۳/۴ پیمانه پودر قند و یه بسته کافی میکس و ۱ قاشق غذاخوری سر خالی پودر کاکائو رو با هم مخلوط کنید. ۱ قاشق پودر ژلاتین رو روی ۱/۳ لیوان اب سرد بریزید و بن ماری کنید تا شفاف بشه. بعد از اینکه از حرارت افتاد بریزید توی ملات پنیری و مخلوط کنید.


حالا ملات آماده شده چیز کیک رو روی کیک بریزید و بزارید یخچال تا نیم بند بشه.
گاناش رو که ترکیب( شکلات تخته ای ۱۵۰ گرم و خامه صبحانه ۲۰۰ گرم)بریزید روی چیز کیک و بزارید یخچال یه ساعت بمونه و تمام.

خروج از نسخه موبایل