نماد سایت دریای شرق

دسر پاناکوتا سوپرایز : طرز تهیه و نکات کلیدی

دسر پاناکوتا سوپرایز

آموزش درست کردن دسر پاناکوتا سوپرایز :

طرز تهیه دسر پاناکوتا سوپرایز :

برای این جذاب خواستنی اول باید قسمت مغزیش که سوپرایزش هست رو درست کنیم.
من ژله هندونه رو انتخاب کردم . نصف بسته ژله هندونه یا انار رو با نصف لیوان اب جوش مخلوط و بعد بن ماری کردم. وقتی خنک شد ۱/۳ لیوان بهش شیر اضافه کردم . خووووب هم زدم با چنگال تا یکدست شد و ریختم توی قالب ناودونی و گذاشتم یخچال تا نیم بند شه.


تو این فاصله ۱/۳ ژله الوئورا رو با ۱/۳ لیوان شیر مخلوط کردم و بن ماری کردم. گذاشتم وقتی خنک شد در حد چند قاشق بهش شیر اضافه کردم تا رنگش سفید بشه. (حدود ۶ تا قاشق شد فکر کنم)
یکربع که ژله قرمز تو یخچال بود دراوردم و چک کردم که نیم بند شده باشه و بعد ژله سفید که خنک شده بود رو روش ریختم و مجدد گذاشتم توی یخچال.


۱/۳ بسته از ژله لیمو که سبز رنگ بود رو هم با ۱/۳ لیوان ابجوش بن ماری کردم و وقتی خنک شد بهش ۱/۳ لیوانم شیر اضافه کردم و مجدد وقتی ژله سفیدمم نیم بند بود ریختم روش و گذاشتم یخچال تا لایه ها به هم بچسبن و فیکس بشن.
یه نصف روز باید بمونه تو یخچال.


بعد ۴۰۰ گرم خامه صبحونه با دو لیوان شیر و ۱ لیوان سر پُر شکر و کمی اسانس وانیل و سه قاشق پودر ژلاتین رو با ویسک مخلوط کردم و گذاشتم روی حرارت کم تا شکر حل بشه. (نیاز به جوشیدن نیست)
بعد هم ۱/۳ از قالب رو با پاناکوتا پر کردم و گذاشتم یخچال تا نیم بند شه. نهایتا ژله هندونه رو دراوردم از قالب و گذاشتم روی پاناکوتای نیم بند شده و اطراف و روش رو مایه پاناکوتا که کاملا خنک شده ریختم و گذاشتم یخچال تا چند ساعت بمونه و حسابی خوشگل بشه

نکات:


من عجله کردم و پاناکوتام خوب خنک نشده بود بخاطر همین کمیییییی از ژله سبزم قاطی پاناکوتام شد که خوب چیز مهمی نبود
بچه ها این دسر فوق العادست
بچه ها من همیشه برای دسرام از ژله های شیبابا استفاده میکنم.به نظرم هم طعمشون خوبه هم رنگشون هم زود میبنده و خیالم از همه چی راحته

خروج از نسخه موبایل