نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک عصرونه : کیک خونگی و خوشمزه + نکات

دستور پخت کیک عصرونه

تخم مرغ هارو با شکر و وانیل ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، روغن و شیر رو بهش اضافه میکنیم و‌ در حد مخلوط شدن میزنیم. آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت

طرز تهیه و دستور پخت کیک عصرونه:

مواد لازم:

دستور پخت کیک عصرونه :

تخم مرغ هارو با شکر و وانیل ۵ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، روغن و شیر رو بهش اضافه میکنیم و‌ در حد مخلوط شدن میزنیم، آرد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت رو دوبار الک میکنیم و به ملات کیک اضافه میکنیم و برای ۳۰ ثانیه فقط درحد یکدست شدن میزنیم.


قالب رو با ارده چرب کرده ملات کیک رو توش میریزیم و میزاریم تو فر گرم شده ۱۸۰ درجه برای ۵۰ دقیقه.
بعد از سرد شدن با گاناش تزئین و سروش کردم
گاناش ترکیب میاوی خامه صبحانه و شکلات تخته ای هست بچه ها

خروج از نسخه موبایل