نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک بسبوسه + نکات کلیدی

دستور پخت کیک بسبوسه

شکر و اب رو بزارید روی حرارت کم و اجازه بدین ۲۰ دقیقه بجوشه بعد خاموش کنید و از حرارت افتاد بزاریدش یخچال تا خنک بشه.

طرز تهیه و دستور پخت کیک بسبوسه:

برای شربت:

دستور پخت کیک بسبوسه :

ابتدا شربت رو اماده کنید.
شکر و اب رو بزارید روی حرارت کم و اجازه بدین ۲۰ دقیقه بجوشه بعد خاموش کنید و از حرارت افتاد بزاریدش یخچال تا خنک بشه.

حالا برای کیک تخم مرغ ها رو با وانیل و شکر برای ۱۰ دقیقه بادور تند همزن بزنید، روغن و ماست رو اضافه کرده و ۱ دقیقه بزنید.


آرد سمولینا و پودر نارگیل رو هم اضافه کنید و‌در حد مخلوط شدن فقط بزنید.
نهایتا آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به ملات کیک اضافه کنید و با لیسک فولد کنید.
قالب رو با ارده چرب کرده و ملات کیک رو ریخته و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ برای مدت۴۰ دقیقه بپزید.
وقتی کیک رو از فر دراوردین روی توری خنک کننده برگردونید و تا حرارت داره و کیک داغه شربت خنک رو روش بدین و بدلخواه تزئین کنید.


(اگه میخواین کیک حالت خمیری نشه حتما شربت خنک و کیک داغ باشه )
وقتی میزارید توی دهنتون سعی بر جویدنش نکنید خود بخود توی دهنتون آب میشش

خروج از نسخه موبایل