آموزش درست کردن کیک پرتقال و شکلات:
مواد لازم:
- آرد قنادی ۲ لیوان
- تخم مرغ ۳ عدد
- شکر ۱ لیوان
- اب پرتقال کارخونه ای(من سن ایچ زدم) ۱/۲ پیمانه
- روغن مایع ۲/۳ ایوان
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- وانیل یا اسانس پرتقال چند قطره
- (میتونید به جاشون زست پرتقال بریزید ۱ ق م)
- شکلات تخته ای شیرین ۱۵۰ گرم
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
طرز تهیه و دستور پخت کیک پرتقال و شکلات :
خووووب اول فرتون رو با ۱۸۰ درجه روشن کنین تا حسابی گرم بشه.
ارد و بکینگ پودر رو هم الک کنید و کنار بزارید.
حالا تخم مرغ و اسانس پرتقال و شکر رو ۵دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، روغن و اب پرتقال رو بریزید و ۱ دقیقه دیگه بزنید.
ارد رو توی دو مرحله اضافه کنید و هر بار فقط ۱۵ ثانیه بزنید تا مخلوط بشه.
کف قالب رو با ارده چرب کنید و ملات کیک رو توش بریزید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تپی فر.
وقتی پخت و کمی خنک شد.
گاناش رو اماده کنید(خانه رو بزارید روی حرارت کم از اطراف شروع به جوشیدن کرد شکلات تخته ای خرد شده رو توش بریزید و با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه، من ۱ قاشق روغن مایع هم توش ریختم تا گاناشم براق بشه)
گاناش رو بدین روی کیک و تمام
یه کیک عصرونه خوشمزه دارین که فقط کافیه تا کیکتون خنک میشه چاییتونم دم کنین
روزای بهار که بلنده پاشین دست بکار شین و عصرتونو بسازین