نماد سایت دریای شرق

کیک پرتقال و شکلات : خوشمزه و آسون

کیک پرتقال و شکلات

خووووب اول فرتون رو با ۱۸۰ درجه روشن کنین تا حسابی گرم بشه. ارد و بکینگ پودر رو هم الک کنید و کنار بزارید.

آموزش درست کردن کیک پرتقال و شکلات:

مواد لازم:

طرز تهیه و دستور پخت کیک پرتقال و شکلات :

خووووب اول فرتون رو با ۱۸۰ درجه روشن کنین تا حسابی گرم بشه.
ارد و بکینگ پودر رو هم الک کنید و کنار بزارید.
حالا تخم مرغ و اسانس پرتقال و شکر رو ۵دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، روغن و اب پرتقال رو بریزید و ۱ دقیقه دیگه بزنید.


ارد رو توی دو مرحله اضافه کنید و هر بار فقط ۱۵ ثانیه بزنید تا مخلوط بشه.
کف قالب رو با ارده چرب کنید و ملات کیک رو توش بریزید و بزارید برای ۴۵ دقیقه تپی فر.
وقتی پخت و کمی خنک شد.


گاناش رو اماده کنید(خانه رو بزارید روی حرارت کم از اطراف شروع به جوشیدن کرد شکلات تخته ای خرد شده رو توش بریزید و با قاشق هم بزنید تا یکدست بشه، من ۱ قاشق روغن مایع هم توش ریختم تا گاناشم براق بشه)
گاناش رو بدین روی کیک و تمام


یه کیک عصرونه خوشمزه دارین که فقط کافیه تا کیکتون خنک میشه چاییتونم دم کنین
روزای بهار که بلنده پاشین دست بکار شین و عصرتونو بسازین

خروج از نسخه موبایل