طرز تهیه کیک باقلوا یونانی :
مواد کیک:
- آرد نول ۳ پیمانه
- شکر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
- کره ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- ماست ۱/۲ پیمانه
- وانیل مایع ۱ قاشق چایخوری
مواد میانی:
- گردو خرد شده ۱ پیمانه
- کره آب شده ۵۰ گرم
- دارچین ۲ قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
- نمک نوک انگشت
کیک تهیه کیک باقلوا یونانی :
مواد میانی رو با قاشق با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
فر رو با حرارت ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه.
آرد و بکینگ پودر و نمک رو هم با هم الک کنید و کنار بزارین.
قالب میان تهی رو چرب کنید با ارده تا آماده باشه.
حالا شکر و کره و روغن رو با همرن بزنید تا سبک و یکدست بشن.
تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کرده و حدودا یک دقیقه با دور تند میزنیم. مرحله بعدی شیر و ماست رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ملات کیکمون یکدست بشه. مخلوط آرد رو هم در دو مرحله می ریزیم و هم میزنیم (دقت کنید که زیاد نباید هم بخوره چون در بافت و نتیجه ی پخت کیک تاثیر زیادی داره!)
حالا نیمی از ملات کیک رو توی قالب بریزین و صافش کنین بعد مواد میانی رو روی ملات کیک بریزید بطوری که با لبه ها فاصله داشته باشه و به دیواره نچسبه چون در نهایت پخت میسوزه و ظاهر کیکمون قشنگ نمیشه
بقیه ملات کیک رو روی مغزی کیک بریزید و با ليسك روش رو صاف کنید و بزاریدش برای ۵۰ دقیقه توی فر که حالا حسابی گرم شده.
بعد از ٤٠ دقيقه با خلال دندان چک کنید اگه چیزی بهش نچسبيد یعنی کیکتون پخته. بزاریدش روی توری خنک کننده تا خنک بشه. نهایتا هم به هر شکلی دوست دارید تزئین و سروش کنین و کنار خانوادتون نوش جونتون کنید