نماد سایت دریای شرق

کاپ کیک هندوانه بدون فر : کاپ کیک یلدایی

کاپ کیک هندوانه

ابتدا آرد و شکر و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده، تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم. بعد شیر و روغن رو هم به ملات کیک اضافه میکنیم

اموزش درست کردن کاپ کیک هندوانه یلدایی:

طرز تهیه کاپ کیک هندوانه :

ابتدا آرد و شکر و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده، تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و با چنگال هم میزنیم.
بعد شیر و روغن رو هم به ملات کیک اضافه میکنیم و انقدر با چنگال سریع میزنیم تا یکدست بشن.در اخر هم چند قطره رنگ میریزیم و تمام.
حالا فنجان هارو تا ۳/۴ از ملات کیک پر میکنیم و داخل قبلمه میچینیم. توی قابلمه رو اب میریزیم تا حدی که نصف ارتفاع فنجون ها داخل آب باشن.


سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بزارین تا اب جوش بیاد با در باز البته.
وقتی جوش اومد شعله رو کم کنید و در قابلمه رو دمکنی بزارید و روی قابلمه قرار بدین.
یک ربع بهش زمان بدین برای پختش، سپس حرارت رو خاموش کنید و تا ده دقیقه دیگه هم اصلااااا در قابلمه رو برندارین و به کیک استراحت بدین.


بعد از گذشت ده دقیقه در قابلمه رو برداشته و فنجان ها رو خارج کنید.
میتونید بعد از خنک شدن توی همون فنجان ها روش خامه بزنيد و سرو کنید یا مثل من بیرون بیارید.
من کیکامو بیرون اوردم و گذاشتم توی این شات ها و روش رو یه لایه نازک خامه فرم گرفته ریختم و مابقی خامه رو هم با رنگ خوراکی قرمز ژله ای رنگ کردم و روشون پایپ کردم.


از شکلات چیپسی هم به جای تخمه هندونه استفاده کردم.
حتما درست کنید و میز های یلداتونو رنگی و خوشگل کنید

خروج از نسخه موبایل