نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه گلت توت فرنگی + نکات کلیدی

طرز تهیه گلت

ابتدا توت فرنگی های کات شده رو با نشاسته ذرت و شکر مخلوط کنید . بزارید روی حرارت تا پخته بشه. اصلا بهش آب اضافه نکنید . نیاز هم نیست خیلی له بشه. همین که

آموزش درست کردن و طرز تهیه گلت توت فرنگی:

خمیر گلت:

طرز تهیه گلت توت فرنگی:

ابتدا توت فرنگی های کات شده رو با نشاسته ذرت و شکر مخلوط کنید . بزارید روی حرارت تا پخته بشه. اصلا بهش آب اضافه نکنید . نیاز هم نیست خیلی له بشه. همین که کمی لعابدار بشه از روی حرارت بردارید و بریزید توی ابکش تا کاملا شهدش ازش جدا بشه


حالا آرد و پودر قند و کره سرد تکه تکه شده و وانیل بریز داخل غذاساز تا شبیه خرده شن بشن،
بعد باترمیلک رو اضافه کنید . چند پالس بزنید تا مخلوط بشه و خمیر جمع بشه. خمیر رو سریع روی کاغذ نسوز یا کاغذ روغنی با وردنه بشکل گرد پهن کنید . توت فرنگی ها رو بریزید در مرکز گلت . خمیر دورش رو برگردونید و چین دار جمعش کنید.


(دقت کنید باید خمیر سرد باشه. اگه با غذاساز بزنید کمتر از ۲ دقیقه زمان میبره و خمیر هنوز سرمای لازم رو داره. ولی اگه غذاساز نداشتین میتونید با نوک انگشتانتون، دقت کنید نوک انگشت خمیر رو ورز بدید . بعد از اماده شدنش یک ساعت توی کیسه بزارید تو یخچال بمونه تا خنک شه بعد پهنش کنید)
حالا برای رومال خمیر زرده تخم مرغ و کمی شیر رو مخلوط کنید و روی خمیر بزنید . پرک بادام هم بریزید کمی و تمام


بره تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه .
برای پخت گلت باید کمی زیر گلت رنگ بگیره و خودش رو بگیره تا مطمعن بشید پخته
رسپی این گلت بی نظیر رو از پیج استاد عزیزم خانم بنایی فر برداشتم. فقط مقدار توت فرنگي ها رو كمي بيشتر ريختم

‏چند تا نكته:

چند تا توت فرنگي تازه کات شده روي توت هاي پخته بريزيد براي ظاهر زيباترش.
از سس جدا شده از توت فرنگي ها هم براي سرو گلت روي بستني و گلتتون استفاده كنيد كه طعمش رو بي نهايت دلچسب تر ميكنه

خروج از نسخه موبایل