نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کیک کنجد + نکات کلیدی

طرز تهیه کیک کنجد

حالا تخم مرغ هارو بهمراه وانیل و شکر ۸ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، شیر گرم رو اضافه کنید و سریع مخلوطش کنید (سرعت عمل داشته باشین) در حد مخلوط شدن هم بزنید فقط.

دستور پخت و طرز تهیه کیک کنجد :

طرز تهیه کیک کنجد:

ابتدا فر رو با حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه.
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید.
حالا تخم مرغ هارو بهمراه وانیل و شکر ۸ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه، شیر گرم رو اضافه کنید و سریع مخلوطش کنید (سرعت عمل داشته باشین) در حد مخلوط شدن هم بزنید فقط.
بعد روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید.


و نهایتا هم مخلوط ارد رو به ملات کیک اضافه کنین و برای ۳۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید تا یکدست بشه. اصلاااااا بیشتر نزنید که در بافتا و پف کیکتون اثر گذاره.
قالب ۲۰ سانت میان تهی رو با ارده چرب کردم و همه جاش رو کنجد خام ریختم.
ملات کیک رو توی قالب بریزید و بزارید توی فر برای ۴۵ دقیقه.


بچه ها من این کیک رو توی مایکرو درست کردم: گزینه کانوکشن رو زدم و بعد درجه ۱۷۰ دادم بهش و استارت رو زدم، بعد از چند دقیقه بوغ زد و متوجه شدم گرم شده درش رو باز کردم و قالب رو گذاشتم توی مایکرو و درش رو بستم و بهش تایم دادم ۴۵ دقیقه. بعد از ۴۰ دقیقه درش رو باز کردم و با خلال در مرکز کیک فرو کردم دیدم ملات کیک کمی به خلال چسبیده پس مجددا در مایکرو رو بستم و ۵ دقیقه دیگه اضافه کردم به زمان پخت. بعد از ۵۰ دقیقه که بوق زد و زمان به اتمام رسیده بود تست کردم خلال تمیز بیرون اومد و کیک کاملا پخته بود.


اینم برای کسایی که میپرست با مایکرو چطور کیک بپزیم؟!!

خروج از نسخه موبایل