نماد سایت دریای شرق

دستور پخت مرغ ناردونی : غذای سنتی و خوشمزه با روش آسان

دستور پخت مرغ ناردونی

سه تیکه مرغ رو با روغن سرخ کردم هر دو طرفش رو. بعد دراوردم و توی همون روغن پیاز خلالی باریک هامو سرخ کردم و بعد بهم حریره سیر و فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه و دستور پخت مرغ ناردونی:

دستور پخت مرغ ناردونی :

سه تیکه مرغ رو با روغن سرخ کردم هر دو طرفش رو. بعد دراوردم و توی همون روغن پیاز خلالی باریک هامو سرخ کردم و بعد بهم حریره سیر و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کردم و تفت دادم. بهش یه قاشق رب گوجه زدم و سرخش کردم تا خامی رب از بین بره بعد دو قاشق رب انار ملس ریختم و چند تا دونه الو بخارا و یه انار دون شده ریختم و بعد هم یه بیوان اب انار ریختم چون رب انار نباید زیاد سرخ بشه چون تلخ میشه بچه ها حواستون باشه.


تیکه های مرغ رو برگردوندم توی قابلمه و دوتا لیوان هم آب ریختم روشون. درش رو گذاشتم و اجازه دادم مرغ بپزه.
اواسط پخت ترشی و شیرینی و نمک غذا رو اندازه کردم.من حس کردم رب انارم یکم ترشش کرده برای همین یکم شکر زدم تا طعمش ملس بشه.


سسش که غلیظ بشه خورشت ناردونیمون حاضره
برنج دودی هم در کنارش کته کردم. وقتی ابش کشیده شد تو یه قابلمه دیگه روغن و زعفرون ریختم و سیب زمینی رنده شده رو پهن کردم کف قابلمه و صافش کردم. یکم نمک پاشیدم و برنج رو ریختم روش و دم کردم.
بوی برنج دودی و زعفرون پیچیده شده توی خونه رو هم کاش میشد براتون بفرستم

خروج از نسخه موبایل