نماد سایت دریای شرق

بیسکوئیت کره ای خانگی : طرز تهیه با نکات کلیدی

بیسکوئیت کره ای خانگی

کره همدمای محیط رو با پودر قند میزنیم تا سبک و روشن بشه. بعد تخم مرغ و وانیل رو میریزیم و ۱ دقیقه دیگه می زنیم.

آموزش درست کردن بیسکوئیت کره ای خانگی:

مواد لازم:

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای خانگی:

کره همدمای محیط رو با پودر قند میزنیم تا سبک و روشن بشه.
بعد تخم مرغ و وانیل رو میریزیم و ۱ دقیقه دیگه می زنیم.
آرد رو اضافه کرده و در حد اینکه خمیر جمع بشه مخلوط میکنیم.


مواد بیسکوئیت رو دو قسمت کرده و به یکیش پودر کاکائو اضافه میکنیم و به خورد خمیر میدیم.
خمیر هارو بین نایلون با وردنه نازک پهن میکنیم، حالا هر دو خمیر را به کمک نایلون ها روی هم گذاشته و یه بار سریعا وردنه رو بالا و پایین میبریم تا هردو خمیر بهم بچسبن.


با هر کاتری که دوست داشتین کاتر بزنید و توی سینی فر بچینید.
سینی رو یک ربع توی یخچال بزارید و در این فاصله فر رو با درجه ۱۷۵ًبزارید خوب خوب داغ بشه.
بعد سینی فر رو توی فر داغ بزارید و ۱۵ دقیقه بهش اجازه ی پخت بدید.
بیسکوئیت کره ای دو رنگ خوشمزه ی ما آمادست


من با قالب و مهر این کار رو زدم.
مهر رو توی پودر کاکائو میزدم و بعد روی خمیر میزاشتم و فشار کمی بهش میدادم تا نقش نوشته ی مهر روی بیسکوئیت بیفته.
درست کنید و نوش جونتون کنین

خروج از نسخه موبایل