نماد سایت دریای شرق

کیک سیب آلمانی : طرز تهیه با رویه کرانچی و سس كارامل خونگی

کیک سیب آلمانی

ابتدا فر رو با حرارت ١٧٠ درجه روشن كنيد تا گرم شود. قالب رو كاغذ روغني بندازيد و چرب كنيد. اول مواد مياني را آماده كنيد: ارد و دارچين رو الك كنيد، با شكر قهوه اي مخلوط كنيد.

دستور پخت کیک سیب آلمانی:

مواد رویه:

مواد اصلی کیک:

طرز تهیه کیک سیب آلمانی :

ابتدا فر رو با حرارت ١٧٠ درجه روشن كنيد تا گرم شود. قالب رو كاغذ روغني بندازيد و چرب كنيد.
اول مواد مياني را آماده كنيد: ارد و دارچين رو الك كنيد، با شكر قهوه اي مخلوط كنيد. كره سرد را مكعبي خرد كنيد و با چنگال شروع به مخلوط كردنش با آرد كنيد طوري كه مخلوط نشه و تيكه هاي كوچيك كره توي آرد باقي بمونه، گردو رو هم اضافه كنيد بهش وحالا مواد رويه رو كنار بزاريد.

حالا وقت اينه كه سيب رو پوست بگيرين و هسته جدا كنيد و مكعبي خردش كنين و براي ٢ دقيقه روي حرارت زياد تفت بدين تا ابش گرفته شه..

حالا مواد اصلي كيك:
*(برای این اندازه کیک که میبینید من فقططط مواد اصلی کیک رو دوبرابر کردم)*
كره و شكر رو با همزن خوب بزنيد تا خوب پف كنه، بعد تخم مرغ و وانيل رو اضافه كنيد و براي ٢ دقيقه مخلوط كنيد.
ارد و بكينگ پودر رو دوبار الك كنين،بعد شير و آرد رو به تناوب اضافه كنيد و مخلوط كنيد و كم كم به خورد مواد بدين.
حالا مواد كيك رو توي قالب فوق ريخته و روش رو صاف كنين و بعد سيب ها رو روش بريزيد و لايه اخر هم مواد رويه دارچيني رو روش بريزيد .


بزاريد داخل فر طبقه وسط براي يك ساعت تا كيك بپزه.
روش رو هم سس كارامل ريختم، توی هایلایت های پیجم میتونید ببینید چطوری میتونید سس کارامل مخصوص دُلچه بیکری رو درست کنید

خروج از نسخه موبایل