نماد سایت دریای شرق

نان نارگیلی خانگی : دستور پخت نون نارگیلی با روش آسون

نان نارگیلی خانگی

خوب ابتدا مواد خشک رو داخل میکسر ریخته و تخم مرغ رو هم اضافه کنین. بعد شیر رو کم کم به مواد اردی اضافه کنید تا خمیر خودش رو جمع کنه.

دستور پخت نان نارگیلی خانگی:

مواد لازم:

طرز تهیه نان نارگیلی خانگی:

خوب ابتدا مواد خشک رو داخل میکسر بریزید و تخم مرغ رو هم اضافه کنین. بعد شیر رو کم کم به مواد اردی اضافه کنید تا خمیر خودش رو جمع کنه.
بعد روغن مایع رو اضافه کنید و اجازه بدین خمیر ۲۰ دقیقه با دستگاه ورز بخوره.
حالا خمیر رو روی به سطح چرب شده بزارید و یه کیسه فریزر بکشید روش تا برای ۲۰ دقیقه استراحت اولیه داشته باشه.
حالا کل خمیر رو چونه کنید . اجازه بدین مجدد برای ۱۵ دقیقه استراحت دوم داشته باشه.


بعد نیتونین خنیر رو با وردنه باز کنین. تمام سطحش رو کره نرم شده بزنید .شکر و پودر نارگیل بپاشین و نواری برش بزنید و رول کنید.


حالا توی قالب بزارید با کمی فاصله و‌ روش رو کیسه فریزر بکشید و توی فر خاموش برای نیم ساعت استراحت کنه.
حالا روی نون هارو کره اب شده بزنید و برای ۲۰ دقیقه توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.
روی نون هاتون هم باید طلایی بشه اگه فرتون برقی نیست چند دقیقه اخر گریل رو روشن کنید تا رنگ بگیره و تمام


من روی نون ها رو عسل رقیق شده زدم و پودر نارگیل و پودر پسته ریختم
نمیتونید تصور کنید چه عطری توی خونه پیجیده بود
درست کنید و با چای عصر نوش جونتون کنین

خروج از نسخه موبایل