نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دسر شاتوت + نکات کلیدی

طرز تهیه دسر شاتوت

دو پیمانه شاتوت رو با یک پیمانه خامه فرم گرفته و نصف پیمانه بیتنی وانیلی ریختم توی میکسر تا یکدست بشن. دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو هم روی

آموزش درست کردن و طرز تهیه دسر شاتوت:

سلام دوستای خوبم حالتون چطوره؟ روبه راهین؟
اول هفتتون بخیر و شادی
کم کم تابستون داره تموم میشه، راستش من خیلی خوشحالم نمیدونم چرا تابستون رو زیاد دوست ندارم با اینکه دختر آفتاب تابستونم


میدونین من کلا تابستون دوست ندارم پاییزو که اصلا دوست ندارم
زمستونم اِییییی چون زود تموم میشه و بهار میشه خوب
ولیییییییی عااااااشقانه بهار رو دوست دارم
بهار زیباترین فصل خداست به نظرم و از لحظه به لحظه ی شبانه روزش باید لذت برررررد
خووووب بریم سراغ رسپی؟

طرز تهیه دسر شاتوت:

دو پیمانه شاتوت رو با یک پیمانه خامه فرم گرفته و نصف پیمانه بیتنی وانیلی ریختم توی میکسر تا یکدست بشن.
دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو هم روی یه پیمانه شیر سرد ریختم و بعد از اینکه اسفنجی شد گذاشتم توی مایکروفر تا کاملاااا شفاف بشه، بعد اینکه سرد شد به مخلوط شاتوت ها اضافش کردم


حالا کمی شکر یا شیره ی مربای شاتوت رو هم بهش اضافه کنین و کمی هم وانیل.
مخلوط کنید چند پالس و تمام.
قالب رو کمی چرب کردم و مواد رو توش ریختم و اجازه دادم ۴ ساعت توی یخچال استراحت کنه و نهایتا هم با خامه فرم گرفته و شاتوت و چند تا تاپر تزئینش کردم


بچه ها این دسر رو خیلی خلاقانه خودم درست کردم و رسپیش از جایی نیست ولی طعمش رو بی نهایت دوست داشتم
یه بار هم میخوام با توت فرنگی امتحانش کنم به نظرم اونم جذاب میشه
خلاصه که درست کنید و عکسای خوشگلتونم برام بفرستین

خروج از نسخه موبایل