نماد سایت دریای شرق

حلوای انگشت پیچ بوشهری : طرز تهیه و نکات کلیدی

حلوای انگشت پیچ بوشهری

آرد رو الک کنید و توی تابه برای ده دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خامیش بره، دوباره الک کنید و برگردونید توی تابه بهش کم کم روغن اضافه کنید تا زمانیکه مخلوط آرد و روغن به غلظت ارده برسه.

آموزش درست کردن حلوای انگشت پیچ بوشهری :

مواد لازم:

طرز تهیه حلوای انگشت پیچ بوشهری :

آرد رو الک کنید و توی تابه برای ده دقیقه با حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خامیش بره، دوباره الک کنید و برگردونید توی تابه بهش کم کم روغن اضافه کنید تا زمانیکه مخلوط آرد و روغن به غلظت ارده برسه.
(از زمانیکه روغن اضافه میکنید بهش دیگه فقط باید از یک جهت هم بزنید)
با حرارت ملایم، تا زمانی که ارد طلایی بشه و رنگ بگیره یرخش میکنیم .


شکر و گلاب رو روی حرارت میزاریم و به محض حل شدن شکر زیر شعله رو خاموش میکنیم، اصلا نباید بجوشه تا گلاب بخار بشه. زعفران رو توش میریزیم و کنار میزاریم.
رنگ نهایی حلوا سلیقه ای هستش و نهایتا زمانی که رنگ ارد رو دوست داشتین بهش پودر هل رو بزنید و مخلوط کنید.
شعله گاز رو خاموش کنید شهد حلوا رو کم کم بریزید و در یک جهت تند تند هم بزنید تا شهد به خورد ارد بره
حرارت رو‌ ملایم مجدد روشن کنید و حلوا رو ۳ تا نهایتا ۵ دقیقه هم بزنید و بعد خاموش کنید.


این حلوا باید از حلواهای معمولی شل تر باشه و نزارید خیلی سفت بشه روی حرارت چون بعد از سرد شدن سفت و مثل سنگ میشه
ماهیتابه رو کمی کج بزارید تا همینجوری که خنک میشه روغن اضافش رو پس بده
نهایتا روغن روش رو جدا کنید و حلوا رو توی ظرف سرو بریزید و با هر چی‌دوست داشتین تزئینش کنین
پاشید امروز که پنج شنبه است درست کنید مطمعنم عاشقش میشید
اگر از این رسپی استفاده کردین و دوست داشتین هم فاتحه ای برای مادربزرگم بفرستین

خروج از نسخه موبایل