نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه کافی کیک : با روش آسان و حرفه ای

طرز تهیه کافی کیک

برای تهیه ابتدا مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارید. مواد رویه رو هم با نوک انگشتان دست با هم مخلوط کنید تا بافت شن مانند پیدا کنه.

دستور پخت و طرز تهیه کافی کیک :

مواد میانی:

مواد رویه:

طرز تهیه کافی کیک:

برای تهیه ابتدا مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و کنار بزارید.
مواد رویه رو هم با نوک انگشتان دست با هم مخلوط کنید تا بافت شن مانند پیدا کنه.
حالا برای ملات کیک ارد و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک کنید.
کره و شکر رو با همزن بزنید چند دقیقه تا یکنواخت بشه، بعد تخم مرغ هارو دونه دونه با وانیل اضافه کنین و هر کدوم رو یک دقیقه با دور تند بزنید.


ساور کریم رو به ملات کیک اضافه کرده و در حد یکدست شدن مخلوط کنید.
حالا در دو مرحله مخلوط ارد رو بهش اضافه کنید و فولد کنید.
ملات این کیک کمی سفت هست نسبت به کیک های دیگه.
کف قالب مورد نظر رو کاغذ روغنی انداخته و نصفی از ملات کیک رو به کمک لیسک کف ظرف پهن میکنیم، حالا مواد میانی رو کاملا روی سطحش میریزیم و سپس باقی ملات کیک رو ریخته و صاف میکنیم و نهایتا هم رویه رو پخش میکنیم روی سطح کیک و صافش میکنیم.


میزاریم توی فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه سانتی گراد و اجازه میدیم تا برای ۵۰ تا۶۰ دقیقه بپزه.
دما متغیره پس خودتون چک کنید
این کیک بی نهایت بافت نرمی داره و اصلاااا گلوگیر نیست
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید

خروج از نسخه موبایل