نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بورک ترکیه ای : دستور پخت غذای ترکی خوشمزه و آسون + نکات

طرز تهیه بورک ترکیه

قارچ ها رو سرخ میکنیم با حرارت رو به بالا که آب نندازه بهش فلفل و نمک اضافه و اجازه میدیم تا سرخ بشه .کنار میگذاریم

دستور پخت و طرز تهیه بورک ترکیه:

مواد مورد نیاز:

طرز تهیه بورک ترکیه ای:

فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه‌گرم‌ میکنیم
قارچ ها رو سرخ میکنیم با حرارت رو به بالا که آب نندازه بهش فلفل و نمک اضافه و اجازه میدیم تا سرخ بشه، کنار میگذاریم حالا پیاز رو نگینی خرد میکنیم و کمی ک سبک‌ شد بهش گوشت رو اضافه و ۱۰ دقیقه باهم تفت میدیم سپس فلفل دلمه و قارچ را اضافه و باهم‌ تفت میدیم ،در نهایت جعفری و نمک‌ و فلفل رو اضافه و کمی سرخ‌ میکنیم و رب گوجه رو اضافه و با هم ۵ دقیقه اجازه میدبم سرخ بشه

مواد اماده شده رو کنار میگذاریم تا کمی از داغی بیفته حالا خمیر رو باز میکنیم و با اب کمی اسپری میکنیم و یک ق از مواد داخل خمیر میریزیم مواد رو از کناره ها به اندازه ۵ سانت با فاصله میریزیم حالا لبه ها رو روی مواد گوشتی میندازیم و رول میکنیم و با زرده ی تخم مرغ رومال میکنیم و در نهایت کنجد میریزیم و داخل فر به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه اجازه پخت میدیم (مواظب باشین که‌ نسوزه) نوش جونتون

خروج از نسخه موبایل