آموزش درست کردن شکلات نارگیلی خانگی:
مواد لازم:
- شکلات تخته ای یا چیپسی ۲۵۰ گرم
- پودر نارگیل چرب ۲ پیمانه
- شیر عسلی نصف قوطی
- عسل ۴ ق غ
طرز تهیه شکلات نارگیلی خانگی:
توی یک کاسه بزرگ پودر نارگیل ، عسل و شیر عسلی رو باهم خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیر در بیاد برای ۱۵ دقیقه بزاریدش توی فریزر تا یه مقدار سفت بشه و بتونید بهش شکل بدید ، از فریزیر در بیارید خمیر رو ، با دست یک تکه بردارید و به شکل استوانه در بیارید ، شکلات تخته ای رو به روش بنماری اب کنید ، تکه های نارگیل رو که درست کردید کامل فرو ببرید توی شکلات اب شده و مطمئن بشید همه جاش شکلاتی شده و بعد از اتمام کار، شکلات ها رو به مدت ۴۵ دقیقه بزارید توی یخچال تا خودش رو بگیره و تمام .
نکته:
پودر نارگیلتون چرب باشه حتما ، اگه چرب نباشه موقع گاز زدن خرد میشه
اگه احساس میکنید شکلات خیلی شیرین میشه ، عسل رو بهش نزنید .
نوش جان