آموزش درست کردن دسر انبه و دانه چیا:
طرز تهیه دسر انبه و دانه چیا:
مواد لازم:
- انبه بزرگ ۲ عدد
- خامه صبحانه ۳۰ گرم
- شیر ۱۰۰ گرم
- شکر ۵۰ گرم
- پودر ژلاتین ۲ ق غ
مواد لایه ی سفید:
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۱ ق غ
- شکر ۵۰ گرم
- دانه چیا ۱ ق غ
روش تهیه:
ابتدا دانه چیا رو با نصف لیوان شیر از شب قبل خیس کنید تا پف کنه، شیر رو گرم میکنیم ، پودر ژلاتین رو میریزیم داخلش و مخلوط میکنیم باهاش تا حل بشه، خامه رو رقیق کنید و با شیر مخلوط کنید ، انبه ها رو پوست بگیرید و پوره کنید، به مخلوط شیر اضافه کنید بعد ظرف انبه رو بزارید توی کاسه اب سرد تا خنک بشه ، بعد بریزید توی ظرف سرو بزارید یخچال تا ببنده.
برای لایه سفید ابتدا دو ق غ شیر رو داغ کنید، پودر ژلاتین رو بریزید تا حل بشه، خامه رو رقیق کنید و با شیر مخلوط کنید بعد ژلاتین رو بریزید داخلش و خوب مخلوط کنید، انتهای کار دانه چیا رو با مواد مخلوط کنید خوب هم بزنید، مواد رو بریزید روی مخلوط انبه که خودشو گرفته و دوباره بزارید یخچال تا لایه سفید هم حودش رو بگیره.