نماد سایت دریای شرق

دستور پخت سس مارینارا با روش آسان مثل بیرون در خانه

دستور پخت سس مارینارا

روغن زیتون و کره رو توی ماهیتابه بریزید. پیاز رو خیلی ریز خرد کنید یا میتونید رنده کنید و توی روغن با حرارت ملایم تفت بدید. سیر رو اضافه کنید وقتی نرم و طلایی شدن

طرز تهیه و دستور پخت سس مارینارا:

مواد لازم:

دستور پخت سس مارینارا :

روغن زیتون و کره رو توی ماهیتابه بریزید. پیاز رو خیلی ریز خرد کنید یا میتونید رنده کنید و توی روغن با حرارت ملایم تفت بدید. سیر رو اضافه کنید وقتی نرم و طلایی شدن ، رب گوجه رو اضافه کنید. از حالت خامی که درومد گوجه ها رو پوره کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید. ابلیمو ، نمک و فلفل و بقیه ادویه ها رو اضافه کنید. اجازه بدید سس غلیظ بشه. حدوده ۴۰ دقیقه زمان میبره تا سس غلیظ بشه و جا بیوفته . اما مدام هم بزنید سس رو تا ته نگیره ، ده دقیقه اخر ریحان ، جعفری و اویشن رو توی میکسر بریزید و میکس کنید و به سس اضافه کنید و تمام .

نوش جان

خروج از نسخه موبایل