نماد سایت دریای شرق

قیمه ریزه اصفهانی : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

قیمه ریزه اصفهانی

ابتدا پیاز رو رنده کنید و کاملا ابش رو بگیرید ، همه مواد رو غیر از رب گوجه و یکی از پیاز ها رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید روی ظرف سلفون بکشید و یک ساعت

دستور پخت و طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی:

مواد لازم:

طرز تهیه قیمه ریزه اصفهانی ( قیمه نخود چی ):

ابتدا پیاز رو رنده کنید و کاملا ابش رو بگیرید ، همه مواد رو غیر از رب گوجه و یکی از پیاز ها رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدید روی ظرف سلفون بکشید و یک ساعت استراحت بدید. توی ظرف جداگانه پیاز رو نگینی خرد کنید روغن بریزید و تفت بدید طلایی که شد نمک فلفل و رب گوجه رو اضافه کنید از حالت خامی که درومد ، ۵ لیوان اب بریزید و با حرارت ملایم اجازه بدید بجوشه. از گوشت کوفته های به اندازه گردو در بیارید و قلقلی کنید وقتی اب جوشید کوفته ها رو اروم بندازید توی اب در حال جوشیدن اجازه بدید ۵ دقیقه همینجوری بجوشه بعد شعله رو ملایم کنید دره قابلمه رو هم ببندید، اجازه بدید کوفته ها با سس پخته بشه و سس هم غلیظ بشه و تمام.

نکته:
زمان پخت گوشت همراه با سس حدوده یک ساعته.

۵ دقیقه اول که کوفته هارو ریختید توی اب در حال جوشیدن دره قابلمه رو نبندید چون کوفته ها وا میره .

این غذا رو هم میشه به صورت خوراک سرو کرد هم میشه کنارش پلو کته ای هم اماده کرد.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل