دستور پخت و طرز تهیه نرگسی اسفناج :
طرز تهیه نرگسی اسفناج :
مواد لازم:
- اسفناج ۵۰۰ گرم
- تخم مرغ
- سیر رنده شده ۳ حبه
- پیاز متوسط یک عدد
- نمک و فلفل
روش پخت:
اسفناج هارو بشورید درشت خرد کنید و بدون اب با حرارت خیلی کم بیست دقیقه بپزید، توی تابه پیاز رو خلالی خرد کنید و تفت بدید طلایی که شد سیر رو اضافه کنید ، بوی عطرش بلند شد اسفناج و نمک و فلفل رو اضافه کنید، سرخ که شد اسفناج ها تخم مرغ ها رو اضافه کنید، دره تابه رو ببندید و اجازه بدید تخم مرغ ها خودشو بگیره و سفت بشه .
نوش جان