نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قرابیه فندقی : شیرینی خونگی با روش آسون

طرز تهیه قرابیه فندقی

فندق و بیکینگ پودر رو جدا بزارید ، همه مواد جز ارد و نشاسته رو باهم مخلوط کنید، نشاسته رو کم کم اضافه کنید بعد ارد رو الک کنید و کم کم اضافه کنید و

دستور پخت و طرز تهیه قرابیه فندقی:

مواد لازم:

برای تزئین قرابیه:

طرز تهیه قرابیه فندقی:

فندق و بیکینگ پودر رو جدا بزارید ، همه مواد جز ارد و نشاسته رو باهم مخلوط کنید. نشاسته رو کم کم اضافه کنید بعد ارد رو الک کنید و کم کم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید که یه خمیر نرم بدست بیاد. فندق و بیکینگ پودر رو اضافه کنید و باز خمیر رو ورز بدید که نرم بشه و به دست نچسبه
، فر رو از قبل روشن کنید و با دمای ۱۸۰ درجه بزارید گرم بشه، از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و گرد کنید، توی سینی فر کاغذ روغنی بزارید و خمیرها رو با فاصله مناسب بچینید توی سینی، حدوده ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای پخت زمان بدید اما زباد نمونه چون خشک میشه، شکلات رو به روش بنماری با کره اب کنید و قرابیه ها رو تزیین کنید.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل