نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه آنچیلا مرغ : غذای خوشمزه و آسون خونگی + نکات کلیدی

طرز تهیه آنچیلا مرغ

فررو روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و بزارید گرم بشه . سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک برش بدید. پیاز رو خیلی ریز خرد کنید و تفت بدید. مرغ و سیر رو اضافه کنید. اب مرغ

دستور پخت و طرز تهیه آنچیلا مرغ:

مواد لازم:

طرز تهیه آنچیلا مرغ:

فررو روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و بزارید گرم بشه . سینه مرغ رو به صورت نوارهای باریک برش بدید. پیاز رو خیلی ریز خرد کنید و تفت بدید. مرغ و سیر رو اضافه کنید. اب مرغ گرفته شد ، رب بزنید و خوب مخلوط کنید. رب که از حالت خامی در اومد ، فلفل دلمه نگینی و فلفل چیلی خرد شده رو اضافه کنید ذرت و لوبیا پخته رو کاملا ابشون بگیرید و به مواد اضافه کنید ، پودر سیر و پیاز ، نمک و فلفل بزنید و خوب پخته شدن شعله رو خاموش کنید، برای سس روغن زیتون بریزید گرم که شد پوره گوجه رو اضافه کنید بعد از چند دقیقه ادویه ها رو اضافه کنید ، نشاسته رو با یه مقدار اب ولرم مخلوط کنید و به سس اضافه کنید ،.

خامه ترش رو اصافه کنید و خوب مخلوط کنید. ابلیمو بزنید و اجازه بدید سس غلیط بشه نمک و فلفل بزنید و شعله رو خاموش کنید. یک طرف نون رو بزنید روی مواد گوشتی که خوشرنگ بشه، نون رو پهن کنید ، از مواد گوشتی بریزید روی نون (وسطش) دو مدل پنیر رو مخلوط کنید یه مقدار بریزید روی مرغ و نون رو رول کنید. مقداری از سس رو بریزید کف ظرف فر نون های رول شده رو بچینید توی ظرف. همه رو که چیدید مابقیه سس رو بریزید روی نون ها، پنیر بریزید و نون ها رو بپوشونید. ظرف رو بزارید توی فر تا پنیرها اب بشه ، پنیرها اب شد انچیلادای شما حاضره.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل