نماد سایت دریای شرق

بادمجان شکم پر با پوره سیب زمینی : طرز تهیه بادمجون شکم پر

بادمجان شکم پر با پوره

بادمجونا رو پوست بگیرید و نمک بزنید. سیب زمینی ها رو هم بزارید ابپز بشه. مواد گوشتی رو درست کنید. پیاز رو نگینی خرد کنید. طلایی که شد گوشت رو اضافه کنید.

دستور پخت بادمجان شکم پر با پوره سیب زمینی :

مواد لازم:

مواد پوره:

سس :

طرز تهیه بادمجان شکم پر با پوره سیب زمینی:


بادمجونا رو پوست بگیرید و نمک بزنید. سیب زمینی ها رو هم بزارید ابپز بشه. مواد گوشتی رو درست کنید. پیاز رو نگینی خرد کنید. طلایی که شد گوشت رو اضافه کنید. گوشت از حالت خامی درومد ، ادویه ها و سیر رو اضافه کنید. فلفل رو بریزید و اخر کار پوره گوجه رو اضافه کنید. اجازه بدید اب گوجه گرفته بشه و مواد خوب سرخ بشن. بادمجونا رو سرخ کنیدو روغن اضافشون رو با دستمال حوله ای بگیرید .

برای پوره سیب زمینی ها رو له کنید شیر و کره رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. توی ظرف فر ، بادمجونا رو بچینید . لایه اول مایه گوشتی بزنید. بعد ردیف دوم پوره و ردیف سوم پنیر اضافه کنید. برای سس هم رب گوجه و اب داغ و نمک و فلفل رو مخلوط کنید و بریزید لابلای موادی که توی سینی فر گذاشتید . فر رو از قبل با دمای ۱۸۰ گرم کنید. ظرف رو بزارید توی فر حدوده ربع ساعت زمان بدید تا غذا اماده بشه و پنیر ها هم اب بشه.

نوش جان

خروج از نسخه موبایل