نماد سایت دریای شرق

استانبولی پلو با لوبیا سبز : طرز تهیه غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

استانبولی پلو با لوبیا سبز

ابتدا لوبیا هارو هر اندازه میخواید خرد کنید و بزارید ابپز بشه، توی قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید ، طلایی که شد ، گوشت رو اضافه کنید ، سیر بزنید ، رب گوجه و پوره

دستور پخت استانبولی پلو با لوبیا سبز:

مواد لازم:

طرز تهیه استانبولی پلو با لوبیا سبز:

ابتدا لوبیا هارو هر اندازه میخواید خرد کنید و بزارید ابپز بشه، توی قابلمه پیاز رو نگینی خرد کنید ، طلایی که شد ، گوشت رو اضافه کنید ، سیر بزنید ، رب گوجه و پوره گوجه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، ادویه ها به جز نمک رو اضافه کنید، سیب زمینی ها رو خرد کنید و به مواد اضافه کنید ، اجازه بدید پوره گوجه غلیظ بشه. چون گوشت دیر میپزه سیب های تفت داده شده رو جدا کنید و چند دقیقه اخره پخت همراه با لوبیا ها به گوشت اضافه کنید دو لیوان اب بریزید و اجازه بدید گوشت بپزه اما له نشه.

الان دوروش میتونید برنج رو بپزید ، یا کته ای یا ابکش، برای کته ای خوراک گوشت اب به اندازه کته باید داشته باشه، اگه کمه اضافه کنید اگه زیاده کمش کنید ، برنج رو که ریختید روی گوشت ، به اندازه یه بند انگشت بیشتر نباید بیاد روی برنج ، نمک بزنید بزارید دم بکشه ، اگه ابکش هم خاستید بپزید، گوشت نباید اب داشته باشه و غلیظ باشه، برنج رو ابکش کنید و یک لایه برنج بریزید و مواد گوشتی رو بریزید لای برنج و بزارید دم بیاد .

نوش جان

خروج از نسخه موبایل