نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دیپ زعلوک : دیپ مراکشی

طرز تهیه دیپ زعلوک

ابتدا بادمجون ها و گوجه ها رو روی اجاق گاز یا منقل کباب کنید، بعد از کباب کردن توی ظرف بزارید و درش رو ببندید تا بخار کنه و راحت پوستشون جدا بشه، یا توی اب

طرز تهیه دیپ زعلوک:

مواد لازم:

طرز تهیه دیپ زعلوک مراکشی:

ابتدا بادمجون ها و گوجه ها رو روی اجاق گاز یا منقل کباب کنید، بعد از کباب کردن توی ظرف بزارید و درش رو ببندید تا بخار کنه و راحت پوستشون جدا بشه، یا توی اب بزارید، بعد از گرفتن پوست ساطوری خردشون کنید ، توی قابلمه بریزید و با حرارت ملایم اجازه بدید ابشون گرفته بشه و بپزه، بعد از اون تمام مواد رو باهاش مخلوط کنید و اجازه بدید خوب سرخ بشن و مزه ها به خورده همدیگه برن فقط حواستون باشه زعلوک ته نگیره ، نون پیتا رو تکه کنید و سرخ کنید و بزارید کنارش و سرو کنید .

نوش جان

خروج از نسخه موبایل