نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه بیسکوئیت ساده : بیسکوئیت خونگی با روش آسون

طرز تهیه بیسکوئیت ساده

کره رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه و نرم بشه بعد بریزید توی کاسه و با پودر قند و وانیل با همزن مخلوط کنید تا کرم رنگ بشه، ارد

آموزش درست کردن و طرز تهیه بیسکوئیت ساده:

طرز تهیه بیسکوئیت ساده:

مواد لازم:

روش پخت:
کره رو از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسه و نرم بشه بعد بریزید توی کاسه و با پودر قند و وانیل با همزن مخلوط کنید تا کرم رنگ بشه، ارد و بیکینگ پودر رو الک کنید و توی چتد مرحله به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید ابتدا خمیر شل و چسبناکه اما اینقد ارد اضافه کنید که خمیر جمع بشه که بتونید با دست جمعش کنید به هیچ عنوان خمیر بیسکوییت رو ورز ندید ، چون به روغن میوفته و بیسکوییت خراب میشه.

بعد از اماده شدن ۲۰ دقیقه استراحت بدید فر رو با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه، خمیر رو به هر شکلی که دوس دارید میتونید شکل بدید، برای شکل توی عکس، قیف یکبار مصرف رو چرب کنید که موقع پامپ کردن اذیت نشید از ماسوره بامیه استفاده کنید، کف سبنی کاغذ روغنی بزارید اما چرب نکنید چون کره داره و خودش روغن پس میده ، به هراندازه و شکل خواستید پامپ کنید بزارید توی فراز ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان بدید تا بپزه، ۱۵ دقیقه که شد زیره یکی از بیسکوییت ها رو چک کنید، طلایی شده باشه تمامه.

خروج از نسخه موبایل