دستور پخت و طرز تهیه اینه گل:
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
- ارد سوخاری ۲ ق غ
- پیاز رنده شده ۲ عدد
- نمک و فلفل سیاه
- سیر رنده شده ۲ عدد
- ابلیمو تازه نصف ق غ
- پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
- زرده تخممرغ ۱ عدد
طرز تهیه اینه گل ( کوفته ترکی ):
توی یک ظرف تمام مواد رو باهم مخلوط کنید، اب پیاز کاملا گرفته بشه، ۵ دقیقه ورز بدید ، بعد روی ظرف سلفون بکشید حدوده ۲ ساعت استراحت بدید ، توی تابه روغن بریزید ، گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و سرخ کنید یا روی توریهای مخصوص کباب روی گاز کباب کنید .
نوش جان