نماد سایت دریای شرق

پاستا با میت بال : دستور پخت پاستای خوشمزه و آسون + نکات کلیدی

پاستا با میت بال

۱.پاستا ، گوجه رنده شده ، سیر و ریحون درشت خرد شده رو بذارید تا بجوشه و آبش کمی کشیده بشه.

دستور پخت پاستا با میت بال:

مواد لازم:

طرز تهیه پاستا با میت بال:

۱. پاستا ، گوجه رنده شده ، سیر و ریحون درشت خرد شده رو بذارید تا بجوشه و آبش کمی کشیده بشه.
۲. دو قاشق روغن بریزید.
۳. قارچ رو بزارید ابش کشیده بشه. آبلیمو رو بریزید تا رنگ قارچ سفید بمونه.
۴. دو قاشق روغن بریزید کمی تفت بدید بعد به گوجه های درحال پخت اصافه کنید.
۵. نمک و فلفل و آویشن و زنجبیل و دو قاشق ابلیمو اضافه کنید.
۶. بعد از اینکه غلیظ شد خاموش کنید.


۷. گوشت چرخ شده رو با یک عدد پیاز رنده شده و دو قاشق جعفری و ریحون خرد شده مقداری آویشن نمک و فلفل و کمی پودر گشنیز کاملا ورز بدید.
۸. من یک حبه سیر هم روی گوشت رنده کردم. چون طعم‌ بسیار خوبی رو به گوشت میده.
۹. داخل تابه کمی روغن بریزید و گوشت مزه دار شده رو بشکل قلقلی های کوچک فرم بدید و سرخ کنید.
۱۰. اولش کمی آب میندازه نگران نشید. بزارید آبش کشیده بشه.
۱۱. از این سسی که اماده کردیم سه قاشق روی گوشت بریزید تا کمی با سس بپزه و مزه دار بشه.
۱۲. درِ تابه رو بزارید. شعله رو روی کم کم تنظیم کنید.


۱۳. داخل قابلمه آب بریزید و یک قاشق نمک و کمی زردچوبه بریزید.
۱۴. وقتی جوش اومد پاستا ها رو داخلش بریزید تا کاملا بپزه.
۱۵. (چون نمیخوایم دم کنیم) یک دونه ازش بردارید و بخورید. اگه مغز خام نداشت آماده هست.
۱۶. آبکش کنید و سس گوجه ای که آماده کردین با این پاستا مخلوط کنید.
۱۷. تا مواد بخورد پاستا بره. داخل ظرف بکشید بعد قلقلی هارو روش بریزید.
۱۸. اگه تمایل داشتید کمی پنیر پارمزان روش بریزید.

خروج از نسخه موبایل