دستور پخت مرغ لیمو فلفلی:
مواد لازم:
- مرغ حدود ۷۰۰ گرم
- پیاز خردشده ۱ عدد ( من از پیاز خشک استفاده کردم)
- رب لیمو ۲ قاشق غذاخوری
- پولبیبر ۱ قاشق غذاخوری
- زیره سبز ۲ قاشق چایخوری
- پودر گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
- روغن ۲ قاشق غذاخوری
- آب و نمک بمیزان لازم
طرز تهیه مرغ لیمو فلفلی:
روغن رو روی حرارت ملایم بذارید کمی داغ بشه و زیره سبز رو اضافه کنید ، عطرش که بلند شد پیاز خشک رو اضافه کنید و هم بزنید تا نسوزه ، برای اینکه بهتر تفت بخوره ۱قاشق آب اضافه کنید. وقتی پیاز طلایی شد مرغ رو اضافه کنید و همزمان پولبیبر و
فلفل سیاه رو هم بریزید حرارت رپ زیاد کنید و اجازه بدید دوطرف مرغ کمی سرخ بشه. ربلیمو ، پودرگوجه و آب رو باهم ترکیب کنید و هم بزنید تا یکدست بشه و به مرغ اضافه کنید ، نمک رو هم اندازه کنید.
بذارید رو حرارت ملایم بمونه تا کاملا بپزه و جابیفته ، تو این فاصله مرغ رو یکی دوبار پشت رو کنید تا سس جذبش بشه.
طرز تهیه دسر:
روی نصف پیمانه شیر سرد ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین بپاشید هم بزنید و بعد از ۵ دقیقه بذارید روی بخار آب تا حل بشه. سه برش متوسط کیک ، سه چهارم پاکت خامه ، نصف پیمانه گلاب و دو قاشق غذاخوری شیر عسلی رو بریزید داخل غذاساز و بزنید تا میکس بشن ، بعدش ترکیب شیر و ژلاتین رو اضافه کنید و کمی بزنید ، قالب رو کنی چرب کنید و مواد رو داخلش بریزید و بذارید چند ساعت داخل یخچال بمونه ، وقتی خودشو گرفت با کاردک لبههای دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو برگردونید.
بهتره که ظرف سرو رو کمی خیس کنید تا دسر براحتی جابجا بشه.