نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه نرگسی : غذای سنتی و خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

طرز تهیه نرگسی

اسفنجاج بر روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پخته شود سپس پیاز و ریز کرده و به همراه دو قاشق روغن روی حرارت قرار دهید

دستور پخت و طرز تهیه نرگسی:

طرز تهیه نرگسی:

مواد لازم:

اسفنجاج بر روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا پخته شود
سپس پیاز و ریز کنید و به همراه دو قاشق روغن روی حرارت قرار دهید و هر چند یک بار به هم بزنید پس از پخته شدن همه ی مواد را با هم قاطی کنید و هم بزنید به کز اب لیمو ترش و در اخر در ظرفی بکشید و اب لیمو ترش را بر روی ان بریزید و میل فرمایید نوش جان

خروج از نسخه موبایل