نماد سایت دریای شرق

دنر مرغ گرم : طرز تهیه ساندویچ خوشمزه و آسون تو خونه + نکات کلیدی

دنر مرغ گرم

دوستان این غذای خوشمزه رو معمولا با برنج سرو میکردم. ولی این بار دیدم ورژن نونیش خیلی دلچسب تره شما میتونید با هر کدوم دلتون خواست سرو کنید و لذت ببرید.

دستور پخت ساندویچ دنر مرغ گرم:

طرز تهیه دنر مرغ گرم :

دوستان این غذای خوشمزه رو معمولا با برنج سرو میکردم. ولی این بار دیدم ورژن نونیش خیلی دلچسب تره شما میتونید با هر کدوم دلتون خواست سرو کنید و لذت ببرید.


یه دونه پیاز رو خلالی برش بزنید و توی دو قاشق روغن زیتون تفت بدید تا یه کوچولو طلایی بشه بعد سه عدد مغز ران (یا فیله)که نواری برش خورده رو اضافه کنید به همراه ادویه مرغ و زعفرانِ حسابی تفت بدید و دربش رو بزارید با آب خودش بپزه.دو عدد بادمجان نواری برش خورده و یه دونه فلفل دلمه ی نواری(من نصف سبز و نصف قرمز ریختم) و یک بسته کوچیک قارچ و نمک و یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید و با درب بسته و حرارت ملایم بزارید مواد بپزن تا آبشون کشیده بشه هیچ آب اضافه ای بهش نزنید.
در نهایت خوراک خوشمزه ی شما حاضره.


بدون نون هم اگه سرو بشه با سالاد بعنوان یک وعده کامل سیر کننده هست
نوش جان

خروج از نسخه موبایل