نماد سایت دریای شرق

دستور پخت یتیمچه : غذای سنتی و خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

دستور پخت یتیمچه

ابتدا پیاز و نگینی خورد کنید و بذارید سرخ بشه و بعد گوجه میکس شده با دوحبه سیر و به پیاز داغ اضافه کنید و بذارید تا آب گوجه تبخیر بشه و حالت سس گوجه بشه

طرز تهیه و دستور پخت یتیمچه :

مواد لازم برای 4 نفر:

دستور پخت یتیمچه :

ابتدا پیاز و نگینی خورد کنید و بذارید سرخ بشه و بعد گوجه میکس شده با دوحبه سیر و به پیاز داغ اضافه کنید و بذارید تا آب گوجه تبخیر بشه و حالت سس گوجه بشه رب و اضافه کنید بذارید به روغن بیفته، ادویه و بهش اضافه کنید و بعد بادمجون میکس شده و بهش اضافه کنید و هم بزنید تا باهم خوب مخلوط بشن. عدس و به مواد اضافه کنید و به مقدار لازم اب بریزید در حدی که عدس حسابی بپزد و له شود. وقتی عدس پخت و آب غذا کاملا تبخیر شد یتیمچه جان حاضرن
نوش جونتون


فقط دوسته من یادت باشه
دستور غذا روح ندارد
تو به عنوان آشپز باید روح را به دستور پخت خودت اضافه کنی

خروج از نسخه موبایل