نماد سایت دریای شرق

دستور پخت کیک هلو : خوشمزه و ساده در خانه

دستور پخت کیک هلو

تخم مرغها را درون ظرفی شکسته و شکر و وانیل را کم کم بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت هفت تا هشت دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.

طرز تهیه و دستور پخت کیک هلو:

دستور پخت کیک هلو :

مواد لازم:

همه ی مواد به دمای محیط رسانده شود.
تخم مرغها را درون ظرفی بشکنید و شکر و وانیل را کم کم بهش اضافه کنید و با همزن برقی به مدت هفت تا هشت دقیقه بزنید تا کشدار و کرم رنگ شود.
سپس روغن مایع را اضافه کنید و دو دور با همزن برقی بزنید.


ماست را هم اضافه کنید و دو دور با همزن بزنید و سپس همزن را خاموش کنید و آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد کیک اضافه کنید و مواد را در یک جهت و با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید.
هلوها را پوست بگیرید و به قطعات ریزتری خرد کنید و یک ق غذا خوری آرد به هلوها اضافه کنید و مخلوط کنید تا هلوها آردی شوند.
سه چهارم از مواد کیک را درون قالب بریزید و هلوهای آرد پاشی شده را روی مایه کیک بچینید و سپس مابقی مایه کیک را درون قالب بریزید.


قالب را درون فر از یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت چهل دقیقه قرار دهید بعد از این مدت با یک خلال چوبی تست کنید اگر چیزی به خلال نچسبید کیک تون آماده هست.

خروج از نسخه موبایل