نماد سایت دریای شرق

نان رول پشمکی : دستور پخت نون خونگی و خوشمزه

نان رول پشمکی

شیر ولرم + 1 قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید ، بزارید 5-10 دقیقه بماند تا عمل تخمیر انجام شود. تمام مواد خشک را مخلوط کنید و بهمراه خمیر مایه

دستور پخت نان رول پشمکی :

مواد لازم:

طرز تهیه نان رول پشمکی :

شیر ولرم + 1 قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه را مخلوط کنید ، بزارید 5-10 دقیقه بماند تا عمل تخمیر انجام شود.
تمام مواد خشک را مخلوط کنید و بهمراه خمیر مایه عمل آمده شده، تخم مرغ و شکر ،خامه و نمک را در یک کاسه بریزید و با همزن دستی بزنید تا خمیر نرمی بدست بیاد، اگه دیدید خمیر چسبندگی دارد حدود 10 تا 15 دقیقه ورز بدید تا چسبندگی خمیر گرفته شود.
روی خمیر را بپوشانید و 30-60 دقیقه استراحت دهید.


خمیر را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت بدید.
طبق ویدئو خمیر را روی سطح کار با وردنه به شکل بیضی باز کنید و شکل دهید و از مقداری پنیر پر کرده و رول کنید .
خمیر را در یک قالب با قطر7×20 سانتی متر که کاغذ روغنی انداخته و چرب شده‌ بزارید.


روی قالب را سلفون بکشید و 60 دقیقه دیگر استراحت دهید، سپس با شیر رومال کنید و بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 175-180 درجه با حرارت بالا و پایین به مدت 18-15 دقیقه تا پخته شود (مدت پخت به فر شما بستگی دارد).
بعد از پخت با کره آب شده رومال کنید.

خروج از نسخه موبایل