نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه قلیه میگو : آموزش درست کردن غذای دریایی خوشمزه

طرز تهیه قلیه میگو

دستور پخت و طرز تهیه قلیه میگو:

طرز تهیه قلیه میگو:

٢ عدد پیاز نگینی شده را در روغن تفت دهید و به آن یک بوته سیر خرد شده اضافه کنید و به همراه پیاز سرخ کنیدو کمی زرد چوبه بزنید در همین حین سبزی های خرد شده( 250 گرم گشنیز و 50 گرم شنبلیله ریز خرد شده) را هم اضافه کنید تا با حرارت ملایم به همراه پیاز و سیر تقت بخورند و جا بیفتند.کمی که سبزی ها سرخ شدند یک لیوان آب به ان اضافه تا بجوش بیاید. نمك ، فلفل سياه ،فلفل قرمز و کاری ( ماهى و ميگو ) را به میزان دلخواه اضافه کنید .

دقت در میزان نمک را داشته باشید چون تمر هندی نمک دارد .
يك ليوان عصاره تمر هندی و در صورت تمايل با يك ق غ آرد ( از قبل تفت داده ) مخلوط و به داخل خورش اضافه كنيد تا همه مواد با هم ترکیب شوند و با حرارت پایین جا بیفتند . در 5 الی 10 دقیقه آخر میگو ها را داخل خورش بریزيد تا قلیه میگو آماده شود.اگر هم دوست داشتید به قلیه میگو بک ق غ رب گوجه قرنگى هم میتوانید اضافه کنید . فقط دقت کنید میگو بیشتر از 10 دقیقه در خورش نجوشد چون سفت میشود.

نکات:


.برای تهیه عصاره تمر هندی، نصف بسته از آن را درون 1 لیوان آب گرم ، خیس نمایید. تمر هندی را با دست ماساژ و كمى آن را له كنيد تا نرم و هسته آن جدا شود. سپس آن را از صافی عبور دهید.
.شما می توانید سبزی را جداگانه نیز تفت دهید. تا رنگ آن بیشتر تغییر کند. و سپس آن را به خورش‌اضافه کنید.


.میگوها را مىتوانيد به همراه کمی سیر، نمک، زردچوبه، ادویه کاری ماهی و میگو و درون تابه ای تفت دهید. در صورت تمایل 2 قاشق زعفران غلیظ، دم کرده، حین تفت به میگوها اضافه کنید .
.استفاده از رب گوجه فرنگی در قلیه میگو، اختیاری و بنا به سلیقه شماست. در صورت استفاده می توانید قبل از اضافه کردن رب، آن را در تابه جداگانه ای، کمی تفت دهید. و سپس به قليه اضافه كنيد.

خروج از نسخه موبایل