نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه اشکنه : غذای سنتی و خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

طرز تهیه اشکنه

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم سپس به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود ، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه

دستور پخت و طرز تهیه اشکنه:

مواد لازم برای 4نفر:

طرز تهیه اشکنه:


مرحله اول
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم سپس به همراه مقداری روغن در یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز نرم و سبک شود ، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا پیاز و زردچوبه یکدست شوند.


مرحله دوم
در این مرحله رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود ، این کار باعث می شود رنگ اشکنه ما بهتر شود ، ضمن اینکه طعم و بوی خامی رب گوجه فرنگی نیز گرفته شود.


مرحله سوم
پس از اینکه رب گوجه فرنگی سرخ شد شنبلیله خشک شده را با دست خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم و کمی تفت می دهیم با دیگر مواد مخلوط شود. در ادامه آرد را کم کم اضافه می کنیم و به صورت متداوم مواد را مخلوط می کنیم


مرحله چهارم
در این مرحله سیب زمینی را به صورت حبه قندی خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سیب زمینی را هم به همراه دیگر مواد یکی دو دقیقه تفت می دهیم سپس ۳ لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله پنجم
پس از اینکه مواد اشکنه به طور کامل پخت تخم مرغ را یک به یک به قابلمه اضافه می کنیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا خودشان را بگیرند و سفت شوند. اشکنه ما اماده سرو است می توانید به صورت سنتی آنرا با نان ترید کرده و میل نمایید.
نوش جان!

خروج از نسخه موبایل