نماد سایت دریای شرق

بورک گوشت و کشمش + نکات کلیدی

بورک گوشت و کشمش

آرد، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب لیموسنگی، نمک و آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی ظرف خمیر ر

دستور پخت بورک گوشت و کشمش :

مواد لازم

آرد: ۴ پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

روغن: یک سوم پیمانه

آب لیموسنگی: نصف یک عدد

نمک: یک قاشق چای خوری

آب: یک پیمانه

مواد لازم میانی

گوشت (چرخ کرده): ۲۵۰ گرم

پیاز درشت (خرد شده): یک عدد

کشمش: یک قاشق سوپ خوری

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

مواد اضافی

کره (ذوب شده): ۱۲۵ گرم

آرد: به مقدار لازم

طرز تهیه بورک گوشت و کشمش :

۱. آرد، تخم مرغ و روغن را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. آب لیموسنگی، نمک و آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را به خوبی ورز دهید. روی ظرف خمیر را با دستمالی مرطوب بپوشانید و حدود ۳۰ دقیقه در مجاورت دمای محیط قرار دهید تا رو آید.

۲. برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. پیاز و گوشت چرخ کرده را در روغن سرخ کنید. نمک، فلفل سیاه و کشمش را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

۳. خمیر ور آمده را به ۱۰ قسمت کنید و هر یک را روی سطح آرد پاشی شده نازک پهن کنید. کره ذوب شده را روی هر یک بمالید و مخلوط گوشت را روی آن‌ها پخش کنید و رول کنید.

۴. رول‌ها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و بقیه کره ذوب شده را روی آن‌ها بمالید. آن‌ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد (۳۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند. سپس برش دهید و سرو کنید

خروج از نسخه موبایل