نماد سایت دریای شرق

میگو پلو : طرز تهیه غذای خوشمزه ایرانی + نکات کلیدی

میگو پلو

۱- ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و با هم مخلوط كرده و مقداری نمك هم به آنها اضافه كنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند.

دستور پخت میگو پلو :

مواد لازم:

طرز تهیه میگو پلو :

۱- ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و با هم مخلوط كرده و مقداری نمك هم به آنها اضافه كنید و داخل تابه و با روغن داغ تفت دهید تا سرخ شوند.


۲- سپس نمك و فلفل و ادویه و همچنین زعفران آماده را نیز اضافه كرده و كمی صبر كنید تا عطر ادویه به مشام برسد.سپس میگوهای تمیز شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. توجه داشته باشید كه میگوها را زیاد تفت ندهید ، فقط تا حدی که رنگ میگوها تغییر کند كافیست.


۳- گشنیز خرد شده را هم اضافه كنید ، کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.


۴- در ظرفی جداگانه برنج را به مرحله آبكشی برسانید. ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید من سیب زمینی گذاشتم با زعفرون. سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید ، آخرین لایه را با میگو بپوشانید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند


۵- سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید ، 1 لیوان آب را با چند قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد سپس در ظرف بکشید و سرو کنید. من میگو رو جدا کنار پلو سرو کردم ب این صورت هم میشه درست کرد. عجب ته دیگ دلبری شده جاتون خالی.

سایر نکات
در صورت تمایل ابتدا میگو را با مواد دلخواه بجوشانید و بعد طبخ كنید.
چون میگو سرد هست بعد از خوردن غذا حتما خرما که گرم هست بخورید .

خروج از نسخه موبایل