نماد سایت دریای شرق

طرز تهیه دیزی سنگی : دستور پخت غذای ایرانی سنتی و خوشمزه

طرز تهیه دیزی سنگی

نخود و لوبیا رو دوازده ساعت داخل آب قرار بدید تا کامل خیس بشه، بعد اونهارو با گوشت، دنبه، پوره گوجه و پیاز، ادویه مرحله اول و دو لیوان آب بذارید

دستور پخت و طرز تهیه دیزی سنگی سنتی:

مواد لازم برای 4 نفر:

طرز تهیه دیزی سنگی :

نخود و لوبیا رو دوازده ساعت داخل آب قرار بدید تا کامل خیس بشه، بعد اونهارو با گوشت، دنبه، پوره گوجه و پیاز، ادویه مرحله اول و دو لیوان آب بذارید تا دو ساعت و نیم (روی حرارت نسبتا کم) بپزه.


رب رو تفت بدین و دنبه هارو خارج کنید و با ادویه مرحله دو اونها رو بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید. سیب‌ زمینی و حدود دو لیوان آبجوش رو اضافه کنید و اینبار یک ساعت دیگه اجازه بدید تا بپزه.


در نهایت، استخون‌ هارو از ظرف پخت خارج کنید، آبگوشت رو داخل کاسه بریزید (یک مقدار رو نگه دارید تا گوشت‌ کوبیده خیلی خشک نشه) و بقیه مواد رو حسابی با گوشت‌ کوب بکوبید و نوش جان کنید.
مدت زمان پخت: سه ساعت و نیم.

خروج از نسخه موبایل