نماد سایت دریای شرق

شربت موهیتو : آموزش درست کردن شربت موهیتو با یخ + نکات کلیدی

شربت موهیتو

یه دسته کوچیک برگ های نعناع تازه رو پاک و از ساقه جدا کنید. خوب بشویید و داخل یه کاسه بریزید داخل یه لیوان دسته دار فرانسوی، چهار قاشق

آموزش درست کردن شربت موهیتو:

مواد لازم

1 دسته کوچک نعناع تازه

4 قاشق غذاخوری عسل

1/3 لیوان آبِ لیمو ترشِ تازه (یا آبلیمو)

1 لیوان دسته دار فرانسوی آبِ جوش

به میزان لازم آب، یخ

پوست رنده شده ی لیمو (قابل حذف)

طرز تهیه شربت موهیتو :

یه دسته کوچیک برگ های نعناع تازه رو پاک و از ساقه جدا کنید. خوب بشویید و داخل یه کاسه بریزید
داخل یه لیوان دسته دار فرانسوی، چهار قاشق غذاخوری عسل بریزید بعد روش آبِ جوش بریزید و هم بزنید. (میتونید عسل و آب رو توی لیوان که ریختید، داخل مایکروفر بذارید و گرمش کنید)


مخلوط عسل و آبِ جوش رو به کاسه ای برگ های نعناع داخلشه، اضافه کنید و پنج تا ده دقیقه که زمان بدید، تندیِ برگ های نعناع به خوردِ آب میره.
داخل پارچ، یک سوم لیوان آبِ لیموی تازه بریزید، اگر آبلیمو استفاده میکنید لطفا صنعتی نریزید. من آبِ لیمو ترش سبز استفاده کردم.


بعد آب و یخ به دلخواه اضافه کنید و برگ های نعناع همراهِ آبِ تند و تیزش هم، داخل پارچ بریزید. اینجا میتونید برگ ها رو نریزید، ولی من میریزم چون هر چی میمونه، طعمش بیشتر توی نوشیدنی میره. یه مقدار پوست لیمو هم داخلش رنده ریز کنید، تلخیه پوست لیمو طعم خوبی به شربت میده. اگه نریختید هم اشکالی نداره.
مواد و هم بزنید و کمی بچشید و اگه احساس کردید، بسته به ذائقه تون، نیاز به شکر داره، یه قاشق شکر اضافه کنید. (اضافه نشه بهتره)


نوشیدنی مون آماده است. (برای روزهایی که مهمون دارید و شلوغید و‌ چند ساعت قبل میخواید نوشیدنی رو زودتر آماده کنید، یخ نریزید و نوشیدنی رو با همون پارچ، داخل یخچال بذارید، تا موقع رسیدنِ مهمون ها. فقط نوشیدنی رو طوری بریزید که برگ های نعناع داخل لیوان نریزه). برای تزئین هم از برگ نعناع و یه حلقه نازک لیمو استفاده کنید.

خروج از نسخه موبایل